Ласкаво просимо, трон наразі вільний
20
лютого 2016 О 16:34
109
Рецепт гастрономічно-магічно-смачного вікенду для КаралЄвни

Робочі будні
невід’ємна частина нашого життя, але вихідні – це час для маленького свята, яке
ми зобов’язані собі влаштовувати щотижня. Заплануйте кілька годин для
особливого кулінарного дійства, запросіть подруг і починайте магію кухні. Вечір
промайне непомітно, а випічка приємно вразить. А ще, опановуючи, чи, ще краще, володіючи
кулінарною майстерністю, ми накопичуємо і значно примножуємо рівень жіночої
енергетики. Дуже простий, мега-економний, готується просто і надзвичайно смачно.

Інгредієнти:

  • 1
    свіже українське яйце
  • 2,5
    склянки борошна з пшеничного колосся вирощеного на рідних полях безмежних просторів
    нашої країни
  • 0,5
    склянки білосніжного цукру
  • 1
    пакуночок сонячно-теплого маргарину
  • дрібка
    невагомої соди
  • кілька
    крапель освіжаючого соку цитрини
  • дівоча
    енергетика
  • хороша
    компанія


Ну що ж? Нумо до роботи!

Так як борошно дуже любить повітря, ми
його насичуємо киснем просіюючи крізь сито і в результаті отримаємо легку,
повітряну випічку. І ось перед нами, ніби сніжна Фудзіяма, гірка борошна, яку
ми щедро обсипаємо невагомо-ніжною дрібкою соди.  Потім, обережно подрібнюємо маргарин,
використовуючи терку, і вже гірка борошна нагадує нам Альпи, з яких щойно
зійшла сніжна лавина.

Прийшов час всі ці компоненти гарненько
змішати і жодна машина-комбайн, навіть найрозумніша, тут не впорається краще,
ніж жіночі руки. Тому, знімаємо всі прикраси і обережно починаємо змішувати
борошно з тертим маргарином до стану дрібної крихти. Гарний настрій, позитивний
лад і жіноча енергія передається вашій випічці, тому вона неодмінно вдасться.

У іншій ємності
потрібно гарно збити  у легку пухнасту
піну яйце з цукром та соком цитрини, можна додати дрібку кардамону та ванільної
есенції для затишного та смачного аромату у вашій оселі.

Як відомо, у
чоловіків запах ванілі викликає почуття спокою та задоволення, а аромат свіжої
випічки асоціюється із сімейним затишком. Тому уявіть який приємний шок чекає
на вашого коханого. Ух!..

На
цьому етапі варто розкрити маленький секрет: декілька ложок домашнього майонезу
доданих у яєчно-цукрову суміш зроблять випічку легкою, а смак делікатним.

Таак…Тепер
пора з’єднати обидві частини і замісити руками еластичне тісто. Ділимо тісто
майже навпіл і меншу частину заховаймо на годинку в холодне місце, а більшу частину
лишаємо на столі.

Тепер
необхідно визначитися з геометричною формою майбутнього пирога і тонко (0,8 мм)
розкачуємо тісто на пергаментному папері . До 
речі, є цікава галузь психології – називається психогеометрія, що
базується на вивченні особистості, її сильних якостей і особливостей поведінки,
сумісності з друзями та коханими і несумісності з ворогами. Обираючи певну
геометричну фігуру намагайтеся дослухатися своєї підсвідомості та інтуїції, без
будь-яких раціональних коректив. Намагайтесь уявити на яку форму схожа ваша
душа, ваше Я. Надаючи тісту тієї чи іншої обраної форми, виліпіть себе нову,
згладьте ті гострі кути, що заважають бути щасливою, а сильні сторони – чітко
окресліть.

А далі найцікавіша частина – частина солодкої
начинки. Тут вже справа смаку та настрою… Чи зацукровані трояндові пелюстки, чи
желе смородини з сонячними апельсинами, чи духмяна груша з м’яким сиром, чи
тушкована в карамелі яблучна начинка з родзинками, корицею та волоськими
горіхами... Все нові й нові варіації вашого чудернацького десерту.
Гастрономічне диво з-під вашої легкої руки!


Сьогодні
ж ми беремо вишневий конфітюр і наносимо на тісто, не шкодуючи його. Граємося у
художника з білим полотном і граційно наносимо фарби, малюючи «картину
конфітюром».

Дістаємо
морозяний згорток тіста і довершуємо наше полотно кучерями та завитками
використовуючи терку.

Ну
ось…права півкуля нашого мозку, яка відповідає за творчий потенціал, написання
картин та безмежну фантазію, попрацювала на славу!

Відправляємо
пиріг у пічку, де він буде готуватися протягом однієї академічної години, тобто
45 хвилин. А температура? Температура гарячого серця закоханого – 220.

А
нам лишилося насолоджуватися приємною втомою, прибрати робочу поверхню і
заварити трав’яний чай.

..На
приємний аромат зійшлися всі домашні і з нетерпінням чекають доки ж буде готова
смакота і розпочнеться дегустація.

Випічку
прикрашаємо цукровою пудрою і гілочками м’яти. Подавати до столу можна як
самостійні шматочки, так і порційно з кульками шоколадного та ванільного морозива.

Дивуйте
своїх близьких! Смачного!

Кулінарних
шедеврів! Гастрономічної магії! Вдячних сердець!

Дівочого
щастя, КаралЄвни!

(с) Наталка Скакун

Мирослава Кошка
Автор:
Мирослава Кошка
comments powered by HyperComments