Ласкаво просимо, трон наразі вільний
04
травня 2017 О 16:23
78
Сніданок з Дмитром Ходацьким. Весняний салат з овочів та перепелиних яєць

Сьогодні хочу розповісти про користь перепелиних яєць і пропоную приготувати салати з перепелиних яєць із додаванням овочів та зелені.

Вважається, що перепелині яйця набагато корисніші, ніж курячі. Попри свою незначну вагу, всього 10 г, перепелине яйце містить у 2,5 рази більше вітамінів B1 і В2, а також у 5 разів більше калію і заліза, ніж куряче яйце. Перепілки більш стійкі до інфекцій, тому яйця перепелів прийнято вважати екологічно чистими. Користь їх у тому, що вони підвищують імунітет, не викликають алергію та діатез. Тому їх можна використовувати в харчуванні дітей, людей зі зниженим імунітетом і навіть вагітним. Корисні перепелині яйця і для сильної статі. Регулярне їх вживання підвищує потенцію. Тому обов'язково включай у раціон цей чудовий продукт.

Інгредієнти:

  • салат  - 1 пучок
  • болгарський перець - 1 шт.
  • стебла селери  - 1-2 шт.
  • червона цибуля - 1/2 шт.
  • червоні помідори черрі
  • перепелині яйця - 5-7 шт.
  • оливкова олія за смаком
  • сіль, перець – за необхідності

Отже,

  1. Овочі та зелень помити і обсушити.
  2. Перепелині яйця відварити протягом 5 хвилин, остудити і почистити, розрізати навпіл.
  3. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, перець - соломкою, селеру - кружальцями, помідори черрі - навпіл. Салатну зелень порвати руками.
  4. Викласти на тарілку овочі та перепелині яйця. Полити оливковою олією, посолити та поперчити.
  5. Негайно подаємо до столу!

ДО РЕЧІ:

Щоб перепелині яйця легше чистилися, роздушіть шкаралупу, поки вони ще гарячі, і тільки потім охолоджуйте під струменем води.

 

 

Автор:
comments powered by HyperComments