Ласкаво просимо, трон наразі вільний
21
серпня 2018 О 16:03
150
ТОП-3 найбомбезніших освіжаючих напоїв з кавуна!

Літо хоч і добігає кінця, втім здаватися навіть не думає! Щодня припікає сонце, а денно-вічірні температури сягають +33-27 градусів. Що робити? Рятуватися прохолодними, неймовірно смачними та корисними коктейлями з кавуном! Соковита ягідка прекрасно тамує спрагу і задовольняє естетично-смакові забаганки. Отже, запасайтеся інгредієнтами, діставайте блендер, нарихтовуйте лід і вперед! 

Безалкогольний кавуновий крюшон

Для приготування цього напою вам потрібно:

Кавун - 1,5 кг

Полуниця - 300 г

Малина - 200 г

Сильногазована вода - 400 мл

Полуничний сироп - 5 ст.л (за бажанням і за наявності)

Усе це збиваємо-перемішуємо, додаємо кілька кубиків льоду, витягуємо ноги у зручному ротанговому кріслі і смакуємо-смакуємо-смакуємо!

Кавуновий мохіто

Після спекотного дня настає не менш спекотрний вечір. Свіжості! Ось чого хочеться після напруженого робочого дня. І трохи алкоголю, що там гріха таїти. Звісно впиватися ми не радимо, але трохи доброго рому в кавунових соках - саме те! Отже, для кавунового мохіто знадобиться:

Світлий ром

Спрайт чи мінеральна вода

Лайм, м'ята

Коричневий цукор (2 ч.л на порцію)

Кавун (м'якоть і сік)

Колотий лід

Спершу треба розтерти м'яту, лайм і цукор (трохи лайму лишіть для прикрашання коктейлю) мадлером, як нема цієї штуковини, то розітріть бодай чим-небудь, що може добре розтерти, хоч і в ступці. У склянку чи бокал покладіть кілька шматочків кавуна, долийте трохи кавунового соку, туди ж рому, десь 50-60 мл, мін.води, розтертий лайм з 'мятою і всипте чимало льоду. Лишилося прикрасити коктейль шматочками лайму, або й просто листочками м'яти. Смакота!

Кавунова сангрія

Сангрія - то справжній іспанський напій, а іспанці, як відомо, люди і без того гарячі, а коли ще й спека, то взагалі - вогінь! Словом цей напій тамує спрагу, а от усі інші бажання лише підсилює. Тож рекомендовано вживати її пізнього теплого вечора, десь там, де танцюють самбу чи румбу, де палкі поцілунки електризують повітря, а двінкий сміх заливає увесь простір. 
Для приготування кавунової сангрії треба:

Червоне сухе вино - 750 мл (охолоджене)

М'якоть кавуна, нарізана кубиками - 2,5 кг

Лимонний сік - 60 мл

Апельсини - 3 шт

Мінеральна вода або лимонад - 1,5 л

Лід до смаку

Усі інгредієнти змішуємо у великій карафі, апельсин нарізаємо кружальцями або невеликими шматочками, досипаємо лід і частуємо друзів. А там, як вже пііде ;)

Насолоджуйтеся літом, пийте його, ласуйте, бо нове ще не скоро!

 

 

Каралєвна
Автор:
Каралєвна
comments powered by HyperComments